DE POORT VAN MUIDEN INDONESIAN FLAVORS

DE POORT VAN MUIDEN INDONESIAN FLAVORS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 302 beoordelingen
23 sep 2020 om 21:27 Heerlijke rijsttafel gegeten. Goed van smaak, gevarieerd en ruim voldoende.
10 sep 2020 om 20:55 2 uur bezorgtijd. Not cool
7 sep 2020 om 9:27 Amazing
1 sep 2020 om 9:39 Goede keuze aan gerechten, heldere bestel info (tijd klopt) en, belangrijkste, erg, erg lekker
29 aug 2020 om 13:45 Dat was weer smullen!
26 aug 2020 om 20:47 Bezorging was prima op tijd. Om 17.50 besteld en om 18.30 bezorg. Kwaliteit eten was ook goed. En meer dan genoeg.
24 aug 2020 om 14:13 Afgelopen weekend besteld. Kwaliteit van het eten was goed, maar tussen bestelling en ontvangst zat 2.5uur tussen! veels te lang! ik weet niet of ik het met deze tijden nog een keer bestel.
23 aug 2020 om 10:49 Eten besteld om 17:09, uiteindelijk bezorgd om 19:21. Door reviews gingen wij er vanuit dat het lang ging duren. Eten was wel super goed en meer dan genoeg (rijsttafel 2 personen). Loempia’s wel heel erg vet.
22 aug 2020 om 19:41 Besteld om half 6 na telefoontje kwam het om 7 uur een deel was niet gaar was de laatste keer
22 aug 2020 om 14:03 Bezorging kwam later dan aangegeven maar het was het wachten meer dan waard, de rijsttafel was heerlijk en buikje rond, nog een tweede keer van kunnen eten en nagenieten. Gaan we zeker weer doen!
21 aug 2020 om 23:02 Eten werd bezorgt op de aangeschreven tijd. Superlekker, warm en goed gekruid. Voor herhaling vatbaar.! Ik had de lamshaas, heerlijk!
16 aug 2020 om 21:35 Heerlijke rijsttafel, zeer smakelijke gerechten