DE POORT VAN MUIDEN INDONESIAN FLAVORS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 630 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Poort van Muiden Indonesian Flavors. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 20:25 Altijd heerlijk eten! Een gerecht vergeten mee te leveren, maar kwamen ze netjes langsbrengen
10 jun 2024 om 9:13 Kwaliteit was belabberd. Zand in gehaktbal. Geen gamba te noemen. Kip taai. Rendang niet aangeraakt omdat geur zo heftig niet goed was. Bezorgtijd extreem lang. Hele kleine porties voor prijs. In verleden met plezier besteld maar dit was laatste keer
27 mei 2024 om 11:16 Vrij kleine porties gezien de prijs van het eten. Bovendien ontbrak een deel van de bestelling en kon dit niet meer nageleverd worden, omdat er geen bezorgers meer zouden zijn. Een teleurstellende eerste ervaring met dit restaurant.
12 mei 2024 om 21:48 Zelfs voor de aangegeven tijd bezorgd erg tevreden,
12 mei 2024 om 19:46 helaas niet alles 'goed warm'; ondanks perfecte bezorgservice (exact op tijd). Forse prijs voor hetgeen geboden is
18 apr 2024 om 8:12 Bij het bestellen werd aangegeven dat de bezorgtijd 55 - 60 minuten zou zijn. Stond de bezorger na 20 minuten al voor de deur. Daar waren wij dus niet op voorbereid. Jammer. Graag een mogelijk geven voor een gewenste bezorgtijd. Het eten was lekker.
15 apr 2024 om 7:22 De smaak was goed. Helaas wel lauw en erg weinig voor het geld.
5 mrt 2024 om 19:38 Was heerlijk!
23 feb 2024 om 22:04 Opnieuw weer heerlijk gegeten!
5 feb 2024 om 13:57 Porties van de rijsttafel zijn klein geworden. Daarnaast kreeg je voorheen altijd bij de rijsttafel 2 bakjes rijst, maar als je nu een extra noodles of iets erbij besteld, halen ze het 2de bakje rijst weg uit de bestelling. Vind ik jammer.
5 feb 2024 om 11:56 Mooi op tijd, goed warm en weer heerlijk gegeten
31 dec 2023 om 15:39 Vlotte nette service, hadden helaas geen cash in huis anders hadden we fooi gegeven.